Stockholm Tandreglering
Stockholm Tandreglering Logo

 

  Behandling - Barn och Ungdomar

Vi behandlar alla barn och ungdomar som önskar tandreglering och tandställning. Du är välkommen med eller utan vårderbjudande.

Stockholm Tandreglering kontakta oss

 

Barn med tandregleringscheck/vårderbjudande tandreglering

Stockholms läns landsting betalar tandregleringen för de barn och ungdomar under 19 års ålder som har bettfel som klassas som svårare enligt Socialstyrelsen.

De barn som erhåller ett vårderbjudande för kostnadsfri tandreglering, har rätt att fritt välja tandregleringsmottagning. Stockholm Tandreglering är en av dessa mottagningar.

Vårderbjudandet delas ut av urvalstandläkare som anlitats av landstinget för att bedöma vilka barn som får kostnadsfri tandreglering i form av en tandregleringscheck. Visning av barnen sker vid den folktandvårdsklinik där barnet har sin ordinarie tandläkare, eller genom att barnets privattandläkare remitterar barnet till den urvalstandläkare som har det området där barnet bor.

 
Barn utan tandregleringscheck/vårderbjudande

Även barn som inte fått ett vårderbjudande men önskar behandling med tandställning kan få sin tandreglering utförd hos specialisterna på Stockholm Tandreglering. Ring eller maila och boka en tid för konsultation.

 

 

Stockholm Tandreglering Askenberg & Wiggman
Sveavägen 49 - 113 59 Stockholm - Tel: 08 - 32 05 30 receptionen@stockholmtr.se